Πάνω από 25.000 με 30.000 θεατές παραβρέθηκαν στο Καυτανζόγλειο την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν “το φαινόμενο” ΛΕΞ.

Για ακόμη μια φορά το ελληνικό ραπ έδειξε πως έχει γερά θεμέλια και φανατικούς θαυμαστές σε κάθε γωνιά της χώρας, οι οποίοι συνέρρευσαν το βράδυ της Παρασκευής (21/10) στο Καυτανζόγλειο στην Θεσσαλονίκη για να δώσουν ένα ηχηρό παρών, στην συναυλία του πιο “hot” ονόματος της ραπ σκηνής, τον ΛΕΞ.

Οι πόρτες άνοιξαν στις 17.30, όταν οι πρώτοι μουσικόφιλοι πέρασαν τις πύλες του Καυτανζογλείου για να παρακολουθήσουν μια συναυλία γεμάτη παλμό, ήχους χιπ χοπ και στίχους που σε “διαλύουν”.

Ο Θεσσαλονικιός ράπερ εμφανίστηκε στη σκηνή λίγο μετά τις 22.00, πυροδοτώντας ουρλιαχτά γεμάτα ενθουσιασμό, συνθήματα, αλλά και την εμφάνιση των πρώτων καπνογόνωνΠάνω από 25.000 άνθρωποι βρέθηκαν μέσα στο στάδιο για να ακούσουν και τα τραγούδια του νέου του δίσκου “Μετρό”.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν διοργανωτές του live στο ThessToday “Τα εισιτήρια έφυγαν πολύ γρήγορα, η απήχηση του κόσμου είναι απίστευτη. Έψαχναν εισιτήρια μέχρι την τελευταία στιγμή, τονίζοντας πως “ούτε ο κόσμος περίμενε τόσο γρήγορη κίνηση για τα εισιτήρια.

Έχουν σοκαριστεί με το event, επικρατεί φρενίτιδα. Για να διαπιστώσουμε το μέγεθος, αρκεί να πούμε ότι σε αυτή τη συναυλία εκτός από τις νεαρές ηλικίες, θα παρευρεθούν και άτομα από 45 ετών και πάνω“.

Παρέμβαση για τη Μαλαματίνα και τον βιασμό στο ΑΤ Ομόνοιας

Παρέμβαση στη συναυλία του ΛΕΞ στο Καυτανζόγλειο Θεσσαλονίκης έκαναν εργαζόμενοι στη Μαλαματίνα που απεργούν αλλά και για τον βιασμό της 19χρονης στο Α.Τ. Ομόνοιας.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του ThessToday.gr, στη σκηνή της συναυλίας που αναμένεται να βγει ο ΛΕΞ, εμφανίστηκαν με πανό οι εργαζόμενοι στη Μαλαματίνα που απεργούν το οποίο έγραφε «Νίκη στην απεργία στην Μαλαματίνα».

Υπενθυμίζεται πως οι εργαζόμενοι στην οινοποιία «Μαλαματίνα» πραγματοποιούν απεργιακές κινητοποιήσεις από τον Αύγουστο, με στόχο να επαναπροσληφθούν οι 15 συνάδελφοί τους που απολύθηκαν παράνομα και να υπογραφεί νέα επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση εργασίας.

Στη συνέχεια, εμφανίστηκε ακόμη ένα πανό για την πρόσφατη υπόθεση βιασμού της 19χρονης από δύο αστυνομικούς μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας.

Τα πανό έμειναν επί της σκηνής για λίγα μόνο λεπτά.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow