Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει στις μεγαλύτερες Εκθέσεις του κόσμου και αυτή τη φορά έκανε αισθητή την παρουσία της στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «SIAL PARIS 2022».

H Περιφέρεια εκπροσωπήθηκε από τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Ευάγγελο Κούκουζα και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Νικόλαο Μπέτσιο.

Το Εθνικό περίπτερο της Ελλάδος επιμελήθηκε ως φορέας εξωστρέφειας η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece).

Το Εθνικό Περίπτερο τίμησαν με την παρουσία τους και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιος Γεωργαντάς, καθώς και ο Υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια Κώστας Φραγκογιάννης.

Με μεγάλη παρουσία, με νέους “παίκτες” στον κλάδο Τροφίμων και Ποτών προωθούμε τα Στερεοελλαδίτικα προϊόντα μας, τα διαμάντια μας.

Στηρίζουμε τους εξαγωγείς, εταιρείες που άντεξαν στην κρίση, με οργανωμένη προσπάθεια που αποδίδει καρπούς και καταγραφεί υπεραξίες.

Τα αποτελέσματα πολύ γρήγορα θα γίνουν ορατά.

Όλοι οι εκθέτες δήλωσαν ευχαριστημένοι από την πολύ μεγάλη προσέλευση, την συντονισμένη Εθνική Δράση του Enterprise Greece.

Εν κατακλείδι, συμμετοχή με πολύ θετικό αποτέλεσμα η “SIAL PARIS 2022”, σημειώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Ευ. Κούκουζας.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από admin