Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και η Διεθνής Ομοσπονδία INTERNATIONAL ACTION ART συνδιοργανώνουν εσπερίδα αφιερωμένη στον καρκίνο του μαστού, του συχνότερου γυναικείου καρκίνου σε παγκόσμια κλίμακα.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 6.30 μ.μ. στον πολυχώρο πολιτισμού εκπαίδευσης και αλληλεγγύης «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» στην οδό Μυκάλης 51, στον Πειραιά, στον 5ο όροφο με θέμα:

«Εμείς … Επιλέγουμε την ΖΩΗ !».

Ο άμεσος στόχος της επικείμενης εκδήλωσης είναι η ενημέρωση, η αφύπνιση αλλά και η καθοδηγητική εστίαση σε ότι αφορά τόσο την πρόληψη όσο και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Η δράση είναι μια πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας και της Διεύθυνσης Ισότητας των Φύλων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων. Εκλεκτοί επιστήμονες θα πλαισιώσουν την εσπερίδα. Με ιδιαίτερη τιμή θα έχουμε κοντά μας τον ογκολόγο ιατρό κ. Μιχάλη Νικολάου, την διακεκριμένη χειρούργο οδοντίατρο κα. Μαρία Αγραπίδου, την κα. Αναστασία Σαραντίδου – owner manager στον Νο1 Web Radio for Disabled AμεΑ, την κα. Μαρία Κορινθίου – ηθοποιό, συγγραφέα και δημιουργό της «Maria Korinthiou Collection», την εξαίσια μελωδό Ελένη Πέτα, που θα μας ταξιδέψει με την αγγελική φωνή της και συνοδεία πιάνου Χλόη Αμαράντου και την κα. Τσακογιάννη Γωγώ – συγγραφέα.

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
Agelopoulou
Amerikanou
Batsa
Charmadas
Gournis
Lagos
Lamprou
Marinaki
Papoutsi
Petraki
Retsas
Sispirosi
Stoupi
Thalassinos
Thalassinou
Thomas
Zacharias
previous arrow
next arrow

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με την παρουσίαση του περιοδικού Δευκαλίων.

Χορευτικές αισιόδοξες νότες θα μας προσφέρει το χορευτικό συγκρότημα «Στα χρώματα της παράδοσης».

Η προάσπιση της Υγείας είναι δείγμα πολιτισμού. Η πρόληψη δεν είναι μια τετριμμένη διαδικασία, η πρόληψη είναι ΖΩΗ! Στον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και στην Διεθνή Ομοσπονδία INTERNATIONAL ACTION ART στις 19 Οκτωβρίου 2022 τιμούμε το πολυτιμότερο αγαθό, την ΥΓΕΙΑ.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από nefeli