Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός ανακοίνωσε την ένταξη του έργου της ανάπλασης των Πηγών Κρύας στη Λιβαδειά, ένα από τα ωραιότερα “αστικά τοπόσημα” της Περιφέρειας, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωσή του.

Εντάσσουμε με 886.000 ευρώ στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειάς μας, έργο αστικής ανάπλασης στην περιοχή των Πηγών Κρύας στη Λιβαδειά, με στόχο να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο ένα από τα ομορφότερα αστικά τοπόσημα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Και παραδίδουμε τη… σκυτάλη στον Δήμο Λεβαδέων, προσβλέποντας στην ταχεία και άρτια υλοποίηση των εργασιών!

Προβλέπεται μεταξύ άλλων:

– Επίστρωση των δημοτικών οδών Δάφνης, Λαΐου, Πηλέως, Παυσανία, Αγ. Δημητρίου και των παρόχθιων πεζόδρομων της οδού Έρκυνας (πλησίον οδού Δημάρχου Χρήστου Παλαιολόγου και όπισθεν Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς) με πέτρα (καλντερίμι).

– Επίστρωση με πέτρα του διαμορφωμένου χώρου πέριξ της παιδικής χαράς και της γέφυρας που οδηγεί σε αυτή στην περιοχή της Κρύας.

– Ανακαίνιση των επιστρώσεων στην περιοχή της Κρύας με ακανόνιστες χονδρόπλακες.

– Πέτρινες κατασκευές διαμόρφωσης χώρων.

– Επίστρωση με κυβόλιθους στη δημοτική οδό Έρκυνας, πλησίον της οδού Δημάρχου Χρήστου Παλαιολόγου.

– Ανακατασκευή των πεζοδρομίων της οδού Ελευθερίου Γονή, από την συμβολή με την οδό Έρκυνας έως την συμβολή της με την οδό Αρκαδίου.

– Επίστρωση με σταμπωτό δάπεδο στην οδό Αντάρα.

– Επίστρωση με μάρμαρο έμπροσθεν του Θολωτού κτιρίου Κρύας.

Εγκατάσταση αστικού εξοπλισμού.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από nefeli