Το σκάνδαλο των υποκλοπών, τη δυσμενή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και το κοινωνικό πρόβλημα της στεγαστικής κρίσης σχολίασε ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, μιλώντας στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό του Πειραιά Κανάλι Ένα και στον δημοσιογράφο κ. Μπαρδούνια.

Όπως τόνισε ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, η κυβέρνηση της ΝΔ ισχυρίζεται απίστευτα πράγματα, καθώς, ενώ για την υπόθεση των υποκλοπών παραιτήθηκαν ο ανιψιός και πιο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού κ. Δημητριάδης και ο διοικητής της ΕΥΠ κ. Κοντολέων, αποδεικνύεται καθημερινά στην πράξη ότι το Μέγαρο Μαξίμου επιχειρεί να επιβάλει ομερτά για την υπόθεση των υποκλοπών, παραβιάζοντας την αληθή ερμηνεία του Συντάγματος για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής και πλήττοντας την καρδιά της Δημοκρατίας. Ο Μ. Χατζηγιαννάκης ανέφερε χαρακτηριστικά πως, «δεν είναι μόνο ζήτημα του κ. Ανδρουλάκη, του κ. Κουκάκη ή του κ. Σπίρτζη το αν παρακολουθούνται. Είναι ζήτημα να μην αφήσουμε την ΕΥΠ να λειτουργεί με παρακρατικές μεθόδους και, κυρίως, να μην αφήσουμε το Πολίτευμά μας να κυλιστεί στον βούρκο που μας έχει βάλει η κυβέρνηση της ΝΔ»

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
Agelopoulou
Amerikanou
Batsa
Charmadas
Gournis
Lagos
Lamprou
Marinaki
Papoutsi
Petraki
Retsas
Sispirosi
Stoupi
Thalassinos
Thalassinou
Thomas
Zacharias
previous arrow
next arrow

Όσον αφορά την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, ο αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών & υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία υποστήριξε ότι για πρώτη φορά από τις εξαγγελίες ενός Πρωθυπουργού στις ΔΕΘ οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν άκουσαν ούτε μία ενίσχυση. “Δεν πρόκειται να αντέξουν”, συνέχισε, “μετά από 10 χρόνια μνημονίων, 2 χρόνια πανδημίας και τώρα με την κρίση ενέργειας και την κρίση πληθωρισμού. Το 60% αυτών των επιχειρήσεων, αν δεν στηριχθούν θα κλείσουν, και, δυστυχώς, είναι οι επιχειρηματίες που πάλεψαν όλα αυτά τα χρόνια, είναι η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας που έμεινε όρθια, δεν είναι «ζόμπι» που έλεγε ο κ. Γεωργιάδης”

Κλείνοντας τη συζήτηση, ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης ανέφερε ότι υπάρχει ένα έντονο κοινωνικό πρόβλημα, εκείνο της στέγασης των νέων ανθρώπων καθώς τα ενοίκια έχουν φτάσει στο Θεό. Πρέπει, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, να παρθούν μέτρα, η κυβέρνηση της ΝΔ προσπαθεί με ευχολόγια να λύσει το πρόβλημα όταν η Πορτογαλία παραδείγματος χάρη διοχετεύει χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης 5,5 δις ευρώ για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από admin