Προγραμματική σύμβαση για την εκτέλεση της προμήθειας: «Εξοπλισμός Σταδίων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας» συνυπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και οι δήμαρχοι Θύμιος Καραΐσκος (Λαμιέων), Έλενα Βάκα (Χαλκιδέων), Νίκος Σουλιώτης (Καρπενησίου), Παναγιώτης Ταγκαλής (Δελφών), Γιάννης Ταγκαλέγκας (Λεβαδέων) και Γιώργος Αναστασίου (Θηβαίων).

Αντικείμενο της προγραμματικής σύμβασης είναι η χρηματοδότηση της προμήθειας προϋπολογισμού 199.952,48 ευρώ, από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η δημοπράτηση και υλοποίηση του εξοπλισμού των Δημοτικών Σταδίων Λαμίας, Χαλκίδας, Καρπενησίου, Άμφισσας, Λιβαδειάς και Θήβας, από τους αντίστοιχους δήμους.

Στόχος της δράσης είναι ο κατάλληλος εξοπλισμός των σταδίων, ώστε να:

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
previous arrow
next arrow
  • Μπορούν να φιλοξενήσουν περιφερειακούς, πανελλήνιους ή και διεθνείς αγώνες στίβου.
  • Καλύπτονται οι ανάγκες των εγγεγραμμένων στα 23 σωματεία κλασικού αθλητισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και άλλων ερασιτεχνών αθλητών.

«Η αξία και φυσικά η χαρά της άθλησης έγιναν απολύτως αντιληπτές κατά την περίοδο της πανδημίας. Πήραμε την πρωτοβουλία και σε συνεργασία με τους Δήμους μας σχεδιάσαμε και υλοποιούμε πρόγραμμα εξοπλισμού των δημοτικών σταδίων Λαμίας, Χαλκίδας, Καρπενησίου, Άμφισσας, Λιβαδειάς και Θήβας ύψους 200.000 ευρώ, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες κάθε αθλητή και κάθε παιδιού μας που επισκέπτεται ένα στάδιο της Στερεάς Ελλάδας.

Ακολουθεί η υλοποίηση της προμήθειας από τους δήμους, ώστε να φέρουμε στα δημοτικά μας στάδια ακόμη περισσότερους νέους… κάθε ηλικίας, αλλά να μπορούμε να φιλοξενήσουμε και αγώνες στίβου», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από admin