Ολοκληρώνεται ο Β’ Κύκλος του 4ου Φεστιβάλ Δελφών  «Το Λάλον Ύδωρ», με πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς αποτελεί πλέον σημαντικό πολιτιστικό θεσμό σε ολόκληρη τη χώρα. Ένα Φεστιβάλ, που δικτυώνεται σε πολλές πόλεις της Φωκίδας, ώστε να είναι προσβάσιμο σε όλους τους κατοίκους.

Το Φεστιβάλ Δελφών  «Το Λάλον Ύδωρ» ολοκληρώνει τον δεύτερο κύκλο του με δύο συναυλίες πολύ αγαπημένων ερμηνευτών: τη Γλυκερία την Παρασκευή 12 Αυγούστου στο Λιδωρίκι και το Σταύρο Σιόλα το Σάββατο 13 Αυγούστου στους Πενταγιούς.
Το Φεστιβάλ Δελφών  «Το Λάλον Ύδωρ» θα δώσει το ραντεβού του για το 2023 με ένα εξίσου ποικιλόμορφο, μουσικό και σημαντικό πρόγραμμα, που ο σχεδιασμός του έχει ήδη ξεκινήσει.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ

Τραγούδια λαϊκά-έντεχνα-παραδοσιακά
Παρασκευή 12 Αυγούστου στις 21:00

Λιδωρίκι – Αύλειος χώρος του Παραδοσιακού Σχολείου

Η χαρισματική ερμηνεύτρια Γλυκερία, που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης,  με γνωστά τραγούδια λαïκά – έντεχνα – παραδοσιακά, και όλες τις επιτυχίες της
(«Μέχρι να βρούμε ουρανό», «Δεν έχω πολλά», «Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου», «Πάρε με απόψε πάρε με», «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί», κ.ά.), πλαισιωμένη από τον Χάρη Μακρή και τη Χριστιάννα Γαλιάτσου.
Συμμετέχουν οι μουσικοί: Γιώργος Ρόκας – μπουζούκι, Πόλυς Πελέλης – Μπάσο, Δημήτρης Καπηλίδης – πιάνο, Ντάσος Κούρτης – ακορντεόν, Κώστας Φωτιάδης – Κιθάρα Πέτρος Πελέλης – Κρουστά Γιάννης Ψάλτης – ντραμς, Μανώλης Κοττόρος – Βιολι, Νίκος Ρούντος: ηχοληψία 

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
previous arrow
next arrow

Είσοδος Ελεύθερη

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΛΑΣ 
Τραγούδια για βουνά, νερά και δάση
Σάββατο 13 Αυγούστου στις 21:00

Πενταγιοί – Αύλειος χώρος Πολιτιστικού Κέντρου Αλέξανδρος Παπούλιας

Ο Σταύρος Σιόλας συνθέτει μια παράσταση που αντλεί την έμπνευσή της από την παράδοση, το λυρισμό και τη σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία.
Παρουσιάζει επί σκηνής γνωστά του τραγούδια όπως ΤΗΣ ΑΡΝΗΣ ΤΟ ΝΕΡΟ, τα ΔΙΟΔΙΑ, το ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΜΟΝΗ, ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ, τον ΓΕΡΟΠΛΑΤΑΝΟ αλλά και τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά «Φωνές θιάσου» όπως το ΣΑΝ ΧΟΥΑΝ κ.α. Μια παράσταση- οδοιπορικό σε ένα ευρύ φάσμα του ελληνικού τραγουδιού με όλη τη μαγεία και την περιπέτεια ενός αναπάντεχου ταξιδιού. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Ευαγγελία Μαυρίδου πιάνο, Γιώργος Παππάς λαούτο, ούτι,
μαντολίνο.

Είσοδος Ελεύθερη

Διοργάνωση Δίκτυο Δελφών με εταίρους τους Δήμο Δελφών, Δήμο Δωρίδας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από admin