Σήμερα 12 Αυγούστου 2022, στον Λόφο του Προφήτη Ηλία στην Κύμη πραγματοποιήθηκε μια επιστημονική εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση και την ουσιαστικότερη προσέγγιση της αξίας των μνημείων του Τόπου!

Τίτλος της «Ο Δημήτρης Πικιώνης και το έργο του στην Κύμη». Ομιλητής ήταν ο κ. Βασίλειος Χανής Αρχιτέκτονας- Ερευνητής EPEL. Παρών στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Γεώργιος Ζέρβας, ο Αντιδήμαρχος Κύμης κ. Αλέξανδρος Θεόδωρου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Νικόλαος Μπαράκος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Νικόλαος Μαστροκώστας, η Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Δήμος για όλους κα. Αλεξάνδρα Θαλασσινού, οι τοπικοί σύμβουλοι κα. Κουτέλου Κατερίνα και κα. Νίνα Γαλάνη και ο συντονιστής αναπληρωτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλιβερίου κ. Γεώργιος Θαλασσινός .

Την εκδήλωση προλόγισε η τοπική σύμβουλος υπεύθυνη των πολιτιστικών θεμάτων, της κοινότητας Κύμης κα. Κατερίνα Κουτέλου. Ο κ. Χάνος υπογράμμισε την σημαντική συμβολή του δικηγόρου κου. Νίκου Δαμίγου, ο οποίος αποτέλεσε το εφαλτήριο για την έρευνά του. Η επισήμανση του κου. Χάνου είναι η αναγκαιότητα σήμανσης και ανάδειξης του χώρου καθώς και να υπάρχει φύλαξη του ιστορικού μνημείου και του περιβάλλοντος χώρου .

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
previous arrow
next arrow
MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από admin