Λαμπρός εορτασμός και Μέγας Εσπερινός πραγματοποιήθηκε στα εννιάμερα της Παναγίας, στον προαύλιο χώρο του Ναού της Ευαγγελίστριας στα Περιβόλια Αχλαδερής, σήμερα, Τρίτη 23 Αυγούστου ενώ ακολούλησε μεγάλος εορτασμός για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή, την οποία εξιστόρησε αναλυτικά ο ιστορικός-αρχαιολόγος κ. Νικόλαος Καρατζάς

Με την παρουσία τους τίμησαν τον εορτασμό ο βουλευτής Εύβοιας κ. Ζεμπίλης, ο π. βουλευτής Εύβοιας και πρόεδρος του συλλόγου Χαλκιδέων κ. Άγγελος Πνευματικός, ο Δήμαρχος του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου κ. Αθανάσιος Μπουραντάς, οι αντιδήμαρχοι Δήμου Κύμης Αλιβερίου κ. Μπαράκος, κ. Μαστροκώστας, κ. Δημάς, κ. Κότσαρης, ο π. αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Μπόκαρης η αντιπρόεδρος της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών Εύβοιας και διευθύντρια του Λαογραφικού Μουσείου Χαλκίδας κα Κομπορόζου Νία, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Περιβολίων «Το Όραμα» κ. Αποστολόπουλος Γιάννης, καθώς και το επίτιμο μέλος, ο καρδιολόγος Αγγελόπουλος Παναγιώτης, ο κ. Βενιζέλος Αναστάσιος Διευθυντής Γυμνασίου Σκύρου και πλήθος πιστών.

Με την παρουσία τους και τα χορευτικά τους λάμπριναν τον εορτασμό ο Πνευματικός Σύλλογος Καπαδόκων Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος, το Εργαστήρι Πολιτισμού Ν. Αρτάκης Παναγία Φανερωμένη, ο σύλλογος “Αξάνεμες” Κύμης, ο Σύλλογος Γυναικών Αλιβερίου και Περιχώρων “το Μεσονήσι”, ο Χορευτικός Σύλλογος Κονιστρών και ο Σύλλογος Ανδρονιάνων. Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι το Πνευματικό Κέντρο Αλιβερίου “ο Άγιος Γεώργιος”, το Τμήμα Ευβοϊκών Σπουδών Αλιβερίου και το Λύκειο Ελληνίδων Χαλκίδος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιβολίων Ευβοίας «το Όραμα»και χορηγούς το Δήμο Κύμης Αλιβερίου την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, την Αγροδιατροφική σύμπραξη και την Αιολική Ενέργεια.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από admin