Στην Κάρυστο βρέθηκε το Σάββατο 23 Ιουλίου ο βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ, Σπύρος Πνευματικός, με αφορμή την έναρξη του διεθνούς ιστιοπλοϊκού αγώνα ανοικτής θαλάσσης «Evia Island Regatta 2022», ο οποίος θα περάσει τις επόμενες αγωνιστικές ημέρες από λιμάνια της Νότιας και Κεντρικής Εύβοιας, με στόχο την ανάδειξη της Εύβοιας ως ιδανικού τουριστικού ιστιοπλοϊκού προορισμού για όλο το χρόνο. 

Ο κ. Πνευματικός, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Σοφία Χατζηιωάννου, παρακολούθησε την έναρξη της αγωνιστικής διαδικασίας μαζί με το Δήμαρχο Καρύστου κ. Λευτέρη Ραβιόλο και συνεχάρη την Οργανωτική Επιτροπή και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την άρτια διοργάνωση και επικοινωνία του διεθνούς αγώνα που αποτελεί πλέον θεσμό για τη Νότια Εύβοια. Ο βουλευτής τόνισε ακόμα μία φορά τη σημασία τέτοιων εκδηλώσεων για την ενίσχυση του θαλάσσιου αθλητικού τουρισμού και συνολικά της τουριστικής προβολής της περιοχής, την προσέλκυση ακόμα περισσότερων επισκεπτών και την περαιτέρω ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. 

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
previous arrow
next arrow

Στη συνέχεια, παρευρέθηκε σε συνάντηση του Δημάρχου με την Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη και αντιπροσωπεία του δήμου Belfort της Γαλλίας, που είναι αδελφοποιημένος δήμος με  το δήμο Καρύστου, κατά την οποία τέθηκαν ζητήματα προβολής και ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος της Καρύστου και της Νότιας Εύβοιας συνολικά. 

Ο κ. Πνευματικός εξέφρασε τη στήριξη του σε κάθε πρωτοβουλία που αφορά την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Επίσης, ευχαρίστησε την κ. Ζαχαράκη για την έμπρακτη στήριξή της στην ανάδειξη της Εύβοιας ως ιδανικού τουριστικού προορισμού, μέσα από δράσεις προβολής και επικοινωνίας του Υπουργείου Τουρισμού. 

Το βράδυ, ο βουλευτής παρευρέθηκε στην δεξίωση της επίσημης τελετής έναρξης των αγώνων και της απονομής τιμητικών επάθλων. 

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από admin