Αποφασισμένος και ανεξάρτητος δηλώνει ο Κώστας Μαρκόπουλος για την Περιφέρεια και εξηγεί τους λόγους αυτής της επιλογής του, αναφέροντας :

Με ρωτάνε συνέχεια.. “Γιατί ανεξάρτητος για την Περιφέρεια;” Απαντώ ευθέως:

”για να μπορώ να συγκρούομαι με οποιαδήποτε κυβέρνηση χωρίς εξαρτήσεις ώστε να μπορέσω νσ πάω την Περιφέρεια στο επόμενο επίπεδο. Δεν θέλω να είμαι η ηχώ μιας κυβερνητικής γραμμής. Θέλω να γίνω η φωνή των πολιτών της Στερεάς. Θέλω να σκέφτεται σοβαρά ένας υπουργός η ένας πρωθυπουργός όταν έρχεται στην περιφέρεια και να φροντίζει να έρχεται με έργα, χρήμα και σεμνότητα. Όχι να με θεωρεί δεδομένο γατάκι της αυλής του.. ούτε τους πολίτες β κατηγορίας.

ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ;; μόνο έτσι περπατάει ο τόπος. Όταν δηλαδή ο καθένας κάνει την δουλειά του καλά και υπερασπίζεται τα συμφέροντα όσων τον εξέλεξαν.

Όχι να τα κάνει στάχτη επειδή δεν έχει ψυχή να στείλει στο διάολο όσους μας αγνοούν συστηματικά.

ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ;; όταν δεν θα μας θεωρούν υπηκόους και εύκολους στόχους υποσχέσεων χωρίς έργα τότε η Περιφέρεια Στερεάς θα αλλάξει κατεύθυνση και θα αποκτήσει έργα υποδομής και προοπτική για το σήμερα και το αύριο των οικογενειών.

ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΞΗ με όση εμπειρία μου έχουν δώσει τα 12 χρόνια στην Βουλή και στην κυβέρνηση. ΘΕΛΩ δε να αναδείξω μέσα από αυτήν την ριζοσπαστική πορεία στελέχη και έμπειρα και νεοείσακτα στην πολιτική που θα ωριμάσουν σε υγιές πολιτικό περιβάλλον και θα γίνουν συμμέτοχοι σε μια αναπτυξιακή έκρηξη στην Στερεά και θα ακολουθήσουν μετά τον δρόμο επιλογής τους στην πολιτική

ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ λοιπόν;

ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ. Δύσκολο. Για πολλούς. Πρόκληση για εμένα και για τους συνεργάτες μου και τους υποψήφιους μας σε 5 νομούς.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από admin